Garantiepakketten

Prijs van de auto:
Aangezien de manier van zoeken naar een andere auto de laatste jaren een grote verandering heeft doorgemaakt door de vele verschillende zoekmachines en manieren van het adverteren hierop, hebben wij ervoor gekozen om u als klant zelf de keuze te laten maken wat u belangrijk vindt en waar u wenst voor te betalen. Wij hebben de volgende 5 mogelijkheden; Basis, Standaard, Extra, Plus en Exclusief .

Basispakket :
Internetprijs met nieuwe APK, zonder garantie

Standaard garantie pakket :
Internetprijs met nieuwe APK, inclusief 6 maanden garantie op motor, transmissie en aandrijving.
€ 195,00

Extra garantie pakket :
Internetprijs met nieuwe APK, inclusief 6 maanden garantie op motor, transmissie, aandrijving, remsysteem, koelsysteem, stuurinrichting, brandstofsysteem en elektrische systemen.
€ 395,00

Plus garantie pakket :
Internetprijs met nieuwe APK, inclusief 6 maanden garantie op nagenoeg alle technische en mechanische onderdelen.
€ 495,00

Exclusief garantie pakket :
Internetprijs met nieuwe APK, inclusief 12 maanden garantie op alles technische en mechanische onderdelen, inclusief Dekra keuring.
€ 995,00

PDF bestanden van de bovengenoemde garantie
Klik op een foto voor meer informatie

Autotrust garantie standaard Autotrust garantie plus Autotrust garantie exlusief

AutoTrust Standaard

AutoTrust Plus

AutoTrust Exclusief


Fabrieksgarantie:
Een aantal van onze auto occasions bevinden zich nog in de fabrieksgarantie. Het grote voordeel voor u is dat u bij elke merkdealer terecht kunt bij u in de buurt. De meeste Europese automerken hanteren 2 jaar volledige fabrieksgarantie.
Disclamer:
De uitvoeringsspecificatie van de aangeboden auto's zijn zorgvuldig aangegeven, echter onder het voorbehoud dat meer of minder extra's nimmer tot een lagere of hogere prijs kan leiden.
Om teleurstelling te voorkomen dient u voor aankoop zelf te controleren of de voor u belangrijke extra's ook daadwerkelijk aanwezig zijn. Door de aankoop accepteert u de auto in zijn werkelijke specificatie.
Onze garantie geldt alleen voor occasions met een prijs vanaf € 4500, niet ouder dan 12 jaar en met een kilometerstand onder de 150.000 km
Onze garanties bieden wij aan via autotrust :
Autotrust is een onafhankelijk bedrijf waar u de garantie koopt. U ontvangt binnen 7 werkdagen een garantiebewijs in huis met alle voorwaarden daarop. U kunt dan bij ons of bij uw eigen garage of dealer terecht voor de reparatie. Kijk voor de exacte voorwaarden op www.autotrust.nl